Pentru că avem multe de spus!

.

De astăzi, transportul public local în municipiul Făgăraș se efectuează de către Serviciul de Transport din subordinea primăriei


Începând de astăzi, 1 august, transportul public local în municipiul Făgăraș se efectuează de către Serviciul de Transport din subordinea Primăriei Făgăraș. Intervalul orar în care se desfășoară transportul în comun este ora 5.45 – 23.45. Valoarea biletelor de transport rămâne neschimbată, 2lei/ bilet, iar acestea se vor achiziționa din autobuz.

Valoarea unui abonament întreg este de 65 de lei/lună. Abonamentele se pot achiziționa de la sediul Primăriei Făgăraș – Serviciul de Transport. Menționăm că preșcolarii și elevii beneficiază de abonamente gratuite, care se vor elibera în baza unui tabel transmis de către unitățile de învățământ. De asemenea, de transport gratuit beneficiază persoanele cu handicap și însoțitorii acestora, precum și pensionarii cu venituri mai mici de 800 de lei/lună.

Totodată,  pensionarii cu venituri cuprinse între 801 și 1000 de lei beneficiază de reducere de 75% la abonament, iar cei cu venituri cuprinse între 1001 și 1200 de lei, de reducere de 50% din abonament.        

reclama Cafe Duo
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.