Depistați pe drumurile publice fără permis de conducere


  • Doi bărbați s-au ales cu dosar penale, iar unul dintre aceștia a fost și reținut 24 de ore, după ce au fost prinși de oamenii legii conducând pe drumurile publice fără a deține și permis de conducere.

Un șofer de 63 de ani a fost oprit luni, 10 februarie, de oamenii legii, în timp ce conducea mașina pe DJ105, pe raza localității Cincu. Cu ocazia cercetărilor efectuate în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale autovehiculului, cadrele de poliție au constatat faptul că, bărbatul nu deține permis de conducere corespunzător pentru categoria de autovehicul condus la momentul opririi. „În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor“, a transmis agent de poliție Nadia Olaru, IPJ Brașov.

De asemenea, tot luni, în jurul orei 15.00, un alt șofer a fost oprit de polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Voila pe DJ105B, între localitățile Sâmbăta de Sus și Sâmbăta de Jos. „Procedându-se la verificarea în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale autovehiculului condus, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere. În urma probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov. Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor“, a mai transmis agent de poliție Nadia Olaru.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.