Deschiderea anului de instrucție la Centrul ,,Getica” Cincu


Astăzi, 9 ianuarie 2018, a fost prima zi de luni lucrătoare din noul an. Conform tradiției, în prima zi de luni a anului calendaristic are loc festivitatea începerii anului de instrucție la Centrul Național de Instruire Întrunită ,,Gerica” de la Cincu.

Cu acest prilej, comandantul Centrului, col. Cătălin Ticulescu, a prezentat militarilor rezultatele obţinute în anul de instrucţie recent încheiat şi a precizat obiectivele pentrul anul de instrucţie 2018.

,,Anul 2017 a fost unul extrem de important. Succesul pe care l-au avut exerciţiile ,,NOBLE JUMP 17” şi ,,SABER GUARDIAN 17”  a demonstrat că Centrul Național de Instruire Întrunită este un pilon important pentru instruire, atât în plan naţional cât şi internaţional. Anul 2018 este cel puţin la fel de important şi plin de evenimente. Sunt convins că împreună vom demonstra că nivelul de profesionalism atins va fi nu numai menţinut, dar şi îmbunătăţit”, le-a transmis acesta militarilor.

Preotul militar Ioan Popa a oficiat serviciul religios pentru binecuvântare noului an de instrucţie.

La final, personalul militar a prezentat onorul la drapelul de luptă, urmat de defilare.

Foto: Centrul Național de Instruire Întrunită ,,Getica”

Getica Cincu 1 (3)

Getica Cincu 1 (5)

Getica Cincu 1 (4)

Getica Cincu 1 (3)

Getica Cincu 1 (2)
One thought on “Deschiderea anului de instrucție la Centrul ,,Getica” Cincu

  1. Annemone derzsi

    De ce este poză cu biserica fortificată evanghelicâ și nu cu biserica ortodoxâ din comuna cincu,nu este corect ca la o știre de furt sa fie implicată imaginea unei alte biserici decât ce in cauză???

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.