Diana Gribincea – Popa: „Oamenii sunt prea triști și au nevoie de hrană sănătoasă pentru suflet și minte! Haideți să zâmbim pe sub mască!“


Miercuri, 28 octombrie, de la ora 19.00 sunteți invitați la “Cum să pierzi totul într-o zi”, adaptare a regizorului Răzvan Oprea, după „Oscar” de Claude Magnier, celebra producție în care Louis de Funes era magistral, o comedie fabuloasă, despre un industriaș bogat și avar care pierde totul într-o singură zi, într-un inepuizabil șir de gag-uri si quiproquo-uri care nu lasă publicului nici măcar timp să respire între cascadele de râs.

Această comedie fantastică a făcut de la premieră și până astăzi peste 10.000.000 de spectatori în 20 de țări. Regia: Răzvan Oprea Cu: Silviu Biriș, Magda Catone, Ozana Barabancea, Răzvan Oprea/ Pavel Bârsan, Ana Odagiu, Natalia Dragomir, Victor Vurtejanu, Radița Roșu Scenografia: Simona Marcu Preț bilet 40 lei.

Din luna martie, Casa de Cultură Făgăraș nu a mai putut organiza foarte multe evenimente din cauza acestei pandemii. Pe perioada verii am organizat evenimente foarte frumoase în curtea interioară a cetății, iar acum invităm iubitorii de frumos la evenimentele din Sala Mare. Consider că doar pe bază de iubire, zâmbete, cultură, educație și credință vom fi niște oameni sănătoși. Haideți să zâmbim pe sub mască! Pe 28 octombrie, spectatorii vor fi așezați la distanță, vor purta mască, li se va verifica temperatura corporală și își vor dezinfecta mâinile. Vom avea grijă ca aceștia să fie în siguranță!”, a declarat Diana Gribincea – Popa.

Prețul unui bilet este de 20 lei (elevi, studenți și pensionari). Informații și rezervări la tel. 0268 211 929 de luni – vineri între orele 10.00 – 16.00.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.