Informare comuna ȘERCAIA


Primăria Şercaia

Primăria Şercaia

Această informare este efectuată de: COMUNA ȘERCAIA, strada Principală, nr.82, Șercaia, jud. Brașov, telefon/fax: 0268245809/0268245923, e-mail: contact@primaria-sercaia.ro,

ce intenționează să solicite de la S.G.A. Brașov, Mun. Brașov, str. Maior Cranta, nr. 32, tel. 0268413306, aviz de gospodărire a apelor pentru lucrarea:

„Extindere infrastructură de apă/apă uzată în comuna Șercaia, satul Vad, județul Brașov”

localizat în: comuna Șercaia, sat Vad, județul Brașov.

Această investiție este nouă.

Ca rezultat al procesului de locuire, vor rezulta permanent ape uzate menajere ce se cor evacua în pârâul Șercaia ( Șinca) după ce au fost epurate într-o stație de epurare cu capacitatea de 2000 l.e și Q zi max = 303 m3/zi .

Această solicitare de aviz este conformă cu prevederile Legii apelor nr. 107/1996, cu modificările și completările ulterioare.

Persoanele care doresc să obțină informații suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa menționată.

Persoanele care doresc să transmită observații, sugestii și recomandări se pot adresa solicitantului sau timp de 7 zile de la data ultimului anunț.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.