Donatorii de sânge de la Partida Romilor fac un cadou copiilor de la Casa Maria și Floare de Colț


 

casa maria donatori13 tineri de la Partida Romilor Pro Europa Brașov au donat sânge la începutul lunii august. Totul în cadrul unei acțiuni la nivel național – Romii susțin viața! Bonurile valorice pe care aceștia le-au primit le-au donat copiilor de la „Casa Maria“ și „Floare de Colț“ din municipiu.

Am primit o donație foarte frumoasă de la tinerii din Partida Romilor Pro Europa Făgăraș, cărora le mulțumim mult. Am primit aproximativ 450 de lei. Cu aceste bonuri am cumpărat dulciuri, așa au dorit copiii. Acestea vor fi date ca și desert micuților noștri timp de o săptămână“, ne-a spus Cerasela Dogaru, directorul Centrului „Casa Maria“.

foto: tvfagaras.ro

foto: tvfagaras.ro

În urma acțiunii demarate de organizațiile de tineret a Partidei Romilor Pro Europa la nivel național, care a avut loc în 9 august, 13 tineri din județul Brașov au donat sânge în cadrul acțiunii Romii susțin viața! Tot în cadrul acestei acțiuni reprezentații Partidei Romilor din Făgăraș au decis ca bonurile valorice în valoare de 500 lei au fost donate Casa Maria. Noi vom continua cu astfel de acțiuni“, ne-a spus Ionuț Androne, președintele Partidei Romilor Pro Europa Făgăraș.

În acest moment, la cele două centre de plasament din Făgăraș – Casa Maria și Floare de Colț sunt aproximativ 80 de copii.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.