Pentru că avem multe de spus!

.

Două familii, la un pas să fie tâlhărite pe o șosea din județul Brașov


sicanare trafic cataClipe de groază pentru două familii din Mureş, după ce maşina în care se aflau a fost oprită noaptea, în trafic, de indivizi necunoscuţi.

Oamenii voiau să ajungă la mare şi mergeau pe un drum judeţean când şoseaua a fost blocată, ca în filme, de nişte tineri care le cereau să oprească, ba chiar au pornit în urmărirea lor.

Potrivit Știrile Pro TV, șoferul şi-a păstrat calmul şi a reuşit să scape de ecunoscuţi, apoi a depus plângere la poliţie. Camera de bord a maşinii a înregistrat momentele de coşmar prin care au trecut oamenii.

6 tineri din comuna Cața au fost amendați de polițiști, pentru șicane în trafic. Unul dintre bărbați a urcat la volan și a efectuat o depășire la limită a unei mașini în care se aflau două familii și un copil.

Au fost anunțați polițiștii, iar cei 6 tineri implicați, cu vârste cuprinse între 24 și 31 de ani, au fost găsiți și amendați pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. S-a depus însă, și plângere penală.

La audieri, cei 6 tineri implicați le-au declarat colegilor mei că au vrut să le facă o farsă unor prieteni, fiind convinși că în mașina pe care au depășit-o, sunt chiar amicii lor. Ancheta în acest caz continuă”, a explicat, pentru brasovtv.com, purtătorul de cuvânt al I.P.J. Brașov, Gabriela Dinu.

Cercetările în acest caz continuă, cu respectarea prezumției de nevinovăție, până când magistrații vor pronunța sentința definitivă.

foto: info trafic
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *