Două grupuri de copii din județ au făcut senzație la un festival, în Ungaria!


grupul prietenia ungariaGrupul Prietenia din Cincu și Ansamblul Romano Step din Săcele au făcut senzație la un festival de tradiții din Ungaria.

În perioada 23 – 26 iulie, în localitatea Eceda Mare din Ungaria a avut loc Festivalul Tradițiilor Interculturale, un eveniment la care au participat și două grupuri de dans din județul Brașov.

De asemenea, cu această ocazie, primarul din localitate a propus un proiect de înfrățire cu municipiul Făgăraș.

 

ungariaA fost o experiență minunată! Copiii s-au simțit foarte bine, au dansat, au încântat publicul și au primit premii, bineînțeles. Din județul Brașov ne-am deplasat 25 de persoane în localitatea Eceda Mare din Ungaria, acolo unde am participat la Festivalul Tradițiilor Interculturale. De asemenea am avut o întâlnire cu primarul de acolo și ne-a propus un proiect de înfrățire cu Făgărașul, urmând ca la nivelul primăriei noastre să se ia o decizie în acest sens. Din judetul Brașov am participat Ansamblul Prietenia din Cincu, Ansamblul Romano Step din Săcele și reprezentanții romilor din Făgăraș“, ne-a spus Ionuț Androne, președintele Asociației Partida Romilor Pro Europa Făgăraș.

Evenimentul a fost organizat de Asociația Stele Înălțătoare.

 

 

 

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.