Pentru că avem multe de spus!

.

După demisia lui Cîrje, Poparad intră în Consiliul Local. Michaela Judele şi Iancu Boeriu au refuzat


În şedinţa Legislativului din data de 27 februarie 2019 consilierul local Cătălin Cîrje (ALDE) şi-a înaintat demisia din funcţia de consilier. Acesta şi-a motivat gestul pe considerentul că ,,în ultimii doi ani şi jumătate conducerea oraşului a deviat fundamental de la dezvoltarea unor obiective importante şi, pe alocuri, îndreaptă oraşul într-o direcţie greşită”.Poparad

Cosmin Poparad

Cosmin Poparad

Cîrje a activat în administraţia locală peste un deceniu, viceprimar şi consilier local, mai întâi ca reprezentant al PNL, apoi de la ALDE.

În şedinţa din data de 28 martie 2019 a Consiliului Local Făgăraş, primul punct pe ordinea de zi va viza încetarea de drept a mandatului de consilier local al lui Cîrje. Următorul punct va fi validarea mandatului de consilier local al lui Poparad Cosmin şi depunerea jurământului aferent.

Cosmin Poparad ocupa poziţia a 5-a din lista de candidaţi ALDE pentru Legislativul oraşului. Înaintea sa, pe locul 4, se situa Michaela Judele, iar pe locul 3 se situa Iancu Boeriu. Ambii au renunţat la accederea în Legislativ, astfel că următorul care îl va înlocui pe Cîrje va fi Poparad.

Cosmin Poparad are 36 de ani, este căsătorit, are doi copii şi lucrează în domeniul asigurărilor.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *