Echipa de handbal a Făgăraşului continuă campania de achiziţii


După ce săptămâna trecută anunţam că CSM Făgăraş face două achiziţii de la Minaur Baia Mare, respectiv portarul Adrian Ţenghea şi interul dreapta Vojislav Brajovic, iată că acum se pregătesc alte achiziţii.

Mihai Cotinghiu – foto CSM Bacău

Gruparea pregătită de Raul Fotonea şi Eugen Frăţilă va conta în viitorul sezon, pe lângă cei doi foști componenți ai Minaurului, şi pe Mihai Cotinghiu (CSM Bacău), Bogdan Moisă (Dunărea Călărași), dar și pe tânărul portar Sergiu-Cătălin Radu (ex-CS Medgidia și Magnum Botoșani).

Achiziţiile lui Cotinghiu, Moisă şi Radu au fost anunţate dpe pagina HandbalMania.

Mihai Cotinghiu este făgărăşean şi se va alătura celorlalţi trei făgărăşeni pe care îi are echipa. Potrivit SportFun Făgăraş, Cotinghiu a împlinit recent 28 de ani. El a început handbalul pe când era elev în oraşul natal, cu antrenorul Cătălin Ivan – CSS Făgăraș. Ulterior a fost pregătit la Centrul de Excelență de la Sighișoara.

Începând cu 3 iunie, conform preşedintelui clubului, Lucian Fielk, jucătorii vor începe antrenamentele, pe stadionul municipal, în grupuri restrânse de câte patru persoane.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.