Efectele Covid-19: elevii de la ,,Aurel Vijoli” au trecut pe cursuri on-line


prof. Liliana Spiridon, director Colegiul ,,Aurel Vijoli”

Grădinițele și școlile sunt închise pe termen nelimitat. Ce se știe până la această oră este că activitatea unităților de învățământ este suspendată până după sărbătorile de Paște.

Unele unități de învățământ din Făgăraș au trecut cu cursurile în mediul on-line. Este cazul, de pildă, al Colegiului ,,Aurel Vijoli”.

,,Pentru ca elevii să nu piardă contactul cu școala, noi am decis să facem cursuri on-line, cu ajutorul platformei G Suite for Education, o aplicație marca Google. Fiecare profesor are contul său, intră pe el și poate ține conferințe, poate posta lecții sau da teme. Toate aceste lucruri se fac de acasă, ei nu mai vin în această perioadă la școală. Accentul îl punem cu precădere pe elevii din anii terminali”, a declarat prf. Liliana Spiridon, directorul Colegiului ,,Aurel Vijoli”.

Săptămâna trecută, încăperile instituției de învățământ au fost dezinfectate, respectiv cele din corpul principal al liceului și din corpul de ateliere.

Colegiul ,,Aurel Vijoli” numără 1.054 de elevi, de la clasa pregătutoare și până la post-liceală, precum și 65 de cadre didactice.

 Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.