Pentru că avem multe de spus!

.

Eroul ZILEI: Un făgărășean stabilit în Anglia a salvat de la înec o adolescentă


1HZ3IBQSLWV1YZRYKO7DBogdan Vegheș este făgărășeanul ajuns erou în Anglia! Acesta, împreună cu un coleg de muncă, s-a aruncat în apele reci ale Mării Nordului să salveze o tânără necunoscută, fără să stea pe gânduri.

Bogdan povestește pentru o publicație engleză că era cu un coleg de-al său când a văzut în apă un cuplu. Și-a dat seama că ceva nu este în ordine. „Fata plângea, iar tânărul încerca să o salveze. Am sunat la poliție, dar ne-am hotărât să intrăm noi în apă să o salvăm. Apa era rece și se apropia fluxul“, mărturisește Bogdan pentru publicația străină.

Colegul său povestește: „Am observat că prietenul tinerei nu reușește să o aducă la mal. Bogdan mi-a spus că se duce el după ea în apă. Ne-am dat vestele jos, am rămas în tricouri și blugi și am intrat amândoi în apă să o salvăm“.

Cei doi au reușit să o aducă pe adolescentă la mal și au așteptat polițiștii să ajungă la fața locului.

Un martor povestește că atât făgărășeanul, cât și colegul său, sunt eroi: „Cei doi au fost foarte curajoși, adevărați eroi. Nici nu au stat pe gânduri și au sărit în apă să salveze tânăra de la înec“.

Tinerei adolescente i s-a acordat primul ajutor de către ambulanța venită la fața locului, însă a refuzat transportul la spital.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.