Pentru că avem multe de spus!

.

Expoziție de fotografie artistică, la Fundația Culturală „Negru Vodă“


În cadrul proiectului Uniți în Cult-Iubire –  ediția a II-a, Fundația Culturală Negru Vodă în parteneriat cu Adrian Murgea Photography oganizează vernisajul  expoziției  de fotografie artistică, cu tematica Fashion Week. Lucrările au fost realizate de Adrian Murgea în cadrul Feeric Fashion Week – Săptămâna modei de la Sibiu, cel mai important eveniment de modă din România și din sud-estul Europei.

Partenerii evenimentului sunt: Feeric Fashion Week, M.A.R.C. Media Production,  Cornel Crișan, Beer House, Fashion Drinks, Vereș Event, Copy Center Tmf  Berivoi.

Invitatul de onoare va fi Cornel Crișan, un jurnalist profesionist de modă, producător și prezentator TV, cu o experiență de peste zece ani în domeniu, una dintre emisiunile pe care și-a pus semnătura fiind  ”Celebrity” la Look TV, Cluj-Napoca. A fost invitat la evenimente internaționale  din modă precum Paris Fashion Week, Milano Fashion Week, Feeric Fashion Week, Serbia Fashion Week, Malta Fashion Week. A mai fost menbru în juriu pentru London Fashion Film Festival, Croatia Fashion Film Festival.

Reprezentanții Fundației invită publicul să se bucure de o călătorie  unică  în lumea fotografiei  de modă, vineri, 15 noiembrie,  ora 20.30,  la sediul Fundației Culturale Negru Vodă, Făgăraș.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.