Pentru că avem multe de spus!

.

FĂGĂRAȘ: A crezut că și-a pierdut portofelul, iar un tânăr i-a plătit cumpărăturile. Acum femeia îl caută pe bunul samaritean


kauflandA crezut că și-a pierdut portofelul, iar un tânăr i-a plătit cumpărăturile. Acum femeia îl caută pe bunul samaritean.

Întâmplarea s-a petrecut sâmbătă după-masă, într-un supermarket din Făgăraș.

Femeia stătea la coadă pentru a-și plăti cumpărăturile, când și-a dat seama că nu își mai găsește portofelul cu bani și acte. A intrat în panică și a vrut să înapoieze produsele, când în ajutorul ei i-a sărit un tânăr, care s-a oferit să îi plătească contravaloarea produselor.

Doar când a ajuns acasă femeia și-a dat seama că, de fapt, nu își pierduse portofelul, și nici nu a apucat să îi mulțumească bunului samaritean. Așa că acum aceasta îl caută pentru a-i înapoia banii.

Totul s-a petrecut sâmbătă, 27 octombrie, în jurul orelor 16 – 17. Eram la coadă și mi-am dat seama că nu îmi mai găsesc portofelul. Mă speriasem, pentru că acolo aveam și actele. Însă cineva mi-a sărit repede în ajutor și mi-a plătit toate produsele la casă. Nici nu mai știu dacă i-am mulțumit tânărului. Doar când am ajuns acasă mi-am dat seama că, de fapt, aveam portofelul, nu îl pierdusem, era îndesat în plasă. Vreau doar să îi mulțumesc tânărului pentru amabilitate, dar și să îi înapoiez banii“, ne-a mărturisit femeia.

Aceasta face apel la presă să îi publice povestea, sperând că o va citi şi bunul samaritean. Făgărăşeanca vrea să îi mulţumească astfel, iar, dacă tânărul va dori să își primească înapoi banii, este suficient să să ne lase nouă un mesaj privat (redacției Salut Făgăraș), iar noi îi vom pune în legătură.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.