Pentru că avem multe de spus!

.

Făgărășeanul Cristian Vlad (Paralela 45) este noul președinte al Asociației Naționale a Agențiilor de Turism (ANAT) – Regiunea Centru


  • Cristian Vlad, administratorul agenției de turism Paralela 45 Făgăraș, este noul președinte al Asociației Naționale a Agențiilor de Turism (ANAT), Regiunea Centru! 
Cristian Vlad

Cristian Vlad

Vineri, 29 mai, în cadrul unei întâlniri ANAT (Asociația Națională a Agențiilor de Turism din România) au avut loc alegeri pentru desemnarea președintelui ANAT Centru. Membrii ANAT din județele Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș și Sibiu, aparținând Regiunii Centru, l-au ales pe Cristian Vlad, administrator al Agenției de turism Paralela 45 Făgăraș, să îi reprezinte în cadrul Consiliului Director ANAT pentru următorii 2 ani.

Este pentru prima dată când un făgărășean ajunge la conducerea unei asociații profesionale de profil turistic la nivel național. Este o șansă imensă pentru turismul din întreaga Țară a Făgărașului ca un profesionist să fie recunoscut la nivel național drept promotor al intereselor turistice regionale, atât pe plan intern cât și extern.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.