Faza pe oraş a concursului de limbă engleză Koala a avut loc, în weekend, la Colegiul ,,Radu Negru”


Colegiul Național „Radu Negru” a găzduit, sâmbătă, 19 februarie 2022, competiția internațională Koala, un important  concurs de limbă engleză care se desfășoară la nivel mondial.
,,45 de elevi au participat la faza pe oraș, care a avut loc în laboratorul de informatică al școlii noastre. Testul cu subiecte unice la nivel european a fost susținut pe computer, de tineri cu vârste cuprinse între 10 și 17 ani, pe care îi determină să continue procesul de pregătire către un stadiu lingvistic avansat. Cei care vor obține rezultate bune se vor califica pentru faza națională, apoi vor avea posibilitatea să participe și la faza globală. Cu siguranță, însă, toți participanții au parte de o experiență educațională unică, antrenantă și atractivă”, au declarat reprezentanţii Colegiului ,,Radu Negru”.
Colegiul Naţional „Radu Negru” este centru partener al Koala, competiția cu cea mai rapidă creștere de popularitate la nivel global, organizată de International Testing Authority, Irlanda; iar la nivel național de European Examinations Centre (EECentre), în calitate de partener oficial pentru România.
Subiectele concursului sunt unice la nivel european în toate cele 3 etape.
Corectarea se realizează doar de către experții International Testing Authority, asigurându-se astfel obiectivitatea punctajelor și alinierea la nivel internațional a rezultatelor tuturor candidaților din țările participante.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.