Fosta terasă Litoral a devenit loc pentru concerte. După Analia Selis, alți doi artiști vor cânta acolo


Zilele trecute Analia Selis a susținut un concert aniversar la Făgăraș, cu vedere la Cetate și la lacul Cetății. Zona este cunoscută printre făgărășeni ca terasa Litoral și a fost amenajată în ultima perioadă ca un loc de relaxare.

Ada Milea și Bobo Burlăcianu vor fi următorii artiști care vor cânta acolo. Ei vor susține „Concert în 2” la finalul acestei luni.

,,În data de 30 iunie, de la ora 20.00, făgărășenii vor avea parte de un spectacol nici muzică, nici teatru și amândouă în același timp; despre iarbă, muște, femei ideale, purceluși, sticle, sănii, vecini traficanți de jucării – un concert cu personaje de o tristețe comică zguduitoare”, a precizat Diana Gribincea Popa, directoarea Casei de Cultură din Făgăraș.

Ada Milea este o cântăreață recunoscută pentru ironiile inteligente și sarcasmul de bun gust, iar împreună cu Bobo Burlăcianu, fondatorul trupei „Fără zahăr”, creează cocktailuri artistice pline de umor.

Ada Milea, foto Timp liber

Cei doi artiști declanșează de fiecare dată un amalgam de trăiri în rândul spectatorilor, prin piese și momente actoricești expresive.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.