Pentru că avem multe de spus!

.

Fundaţia Comunitară Ţara Făgăraşului a primit finanţarea necesară pentru acordarea Cantinei de Ajutor Social din Făgăraş a unui grant în valoare de 5000 de euro


Zilele acestea, Fundaţia Comunitară Ţara Făgăraşului a primit finanţarea necesară pentru acordarea Cantinei de Ajutor Social din Făgăraş a unui grant în valoare de 5000 de euro, care a permis achiziţionarea de alimente necesare pentru pregătirea meselor calde pentru beneficiarii acestui tip de ajutor din partea cantinei.

Aceste grupuri vulnerabile, nefiind în poziţia de a-şi asigura hrana zilnică necesară supravieţuirii, au fost astfel sprijinite prin fondul de urgenţă lansat de colegii de la Fundaţia Comunitară Bucureşti şi ING România şi distribuit sub formă de ajutor prin intermediul nostru, demers prin care se asigură 1616 porţii de mâncare celor 210 persoane beneficiare ale cantinei, printre acestea numărându-se vârstnici singuri şi fără mijloace ori sprijin, familii cu venituri care nu le permit asigurarea necesarului în această perioadă, copii care locuiesc singuri sau cu bunicii ori persoane aflate în izolare şi carantină. Mulţumim pentru sprijin, Fundația Comunitară București şi ING Romania, mulţumim comunităţii din Ţara Făgăraşului pentru implicarea constantă şi grija faţă de aproape!“, au scris reprezentanții Fundației Comunitare Țara Făgărașului pe o rețea de socializare.

Reamintim că tot zilele acestea Spitalul Municipal Făgăraș a primit o parte din echipamentul medical donat de Fundația Comunitară Țara Făgărașului. Un aparat de ventilare portabil și un defibrilator portabil, în valoare de 42.137,23 de lei, au intrat în dotarea Compartimentului de Primiri Urgențe.

În ultima lună, fundația a mai livrat către Spitalul „Dr. Aurel Tulbure”:
– 4.500 de măști FFP2
– 250 combinezoane impermeabile
– 100 L dezinfectant pentru suprafețe
– 48 L dezinfectant chirurgical
– 20 combinezoane – microstația de Ambulanță Făgăraș.

Tot în ultimele 30 de zile, a mai donat:
– 750 măști chirurgicale SMURD Făgăraș
– 40 viziere pentru personalul Direcției de Asistență Socială
– 48 de viziere pentru medicii de familie.

De asemenea, până în 14 aprilie, au mai fost livrate echipamente pentru protecția personalului medical și materiale sanitare:
– 285 de combinezoane
– 150 de cutii cu mănuși
– 40 de litri de săpun dezinfectant
– 100 litri de dezinfectant, biocid, pentru suprafețe
– 100 de cutii cu acoperitori pentru încălțăminte
– 50 de cutii cu acoperitori pentru cizme.

Mai mult, au fost comandate și urmează să ajungă la Făgăraș:
– 1 butelie din oțel pentru oxigen medicinal, 5L
– 2 aparate de ventilare
– 180 combinezoane
– 300 L dezinfectant
– măști FFP3.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.