Gheorghe Sucaciu își anunță candidatura ca independent


Actualul primar în funcție al Făgărașului și-a anunțat joi, 30 iulie, intenția de a candida pentru un nou mandat la conducerea orașului, tot din postura de independent.

Primar Gheorghe Sucaciu

,,Am decis să vă cer votul pentru încă un mandat de primar independent al Municipiului Făgăraș, pentru că în urmă cu 4 ani aţi arătat încredere în planul meu de a transforma Ţara Făgăraşului. Aţi ales atunci să începem să construim împreună un trai mai bun pentru toţi cetăţenii”, a spus acesta.

Sucaciu a arătat că, atât în cei patru ani în care s-a aflat la cârma municipiului, dar și în prezent, este interest de investiții în modernizarea spitalului municipal, construirea de noi grădinițe și creșe, aducerea variantei ocolitoare în proprietatea municipiului pentru demararea construcției, atragerea de fonduri pentru modernizarea infrastructurii rutiere, transparentizarea administrației publice locale, înființarea Microregiunii Țării Făgărașului.

,,Multe proiecte se vor concretiza în perioada următoare, o parte dintre ele fiind deja în curs de implementare. Este nevoie de continuitate pentru materializarea speranţelor unui viitor mai bun. Este firesc să existe critici pe parcursul oricărui drum, dar am încrederea că acestea se doresc a fi constructive şi că ele contribuie, la rândul lor, la alcătuirea unei perspective complexe care să ducă la finalizarea cu succes a fiecărui proiect”, susține el.

În motivarea deciziei de a candida pentru al doilea mandat, Gheorghe Sucaciu o pune pe ,,dorința de a continua modernizarea infrastructurii și finalizarea proiectelor demarate, atragerea de noi investiții și crearea a noi locuri de muncă, buna funcționare a instituțiilor publice în folosul cetățeanului, promovarea intereselor Microregiunii Țării Făgărașului, investițiile constante în educație și noi unități de învățământ preșcolar și școlar, în sănătate și aparatura necesară pentru accesul demn la servicii de calitate.”

Sucaciu va candida neafiliat niciunui partid politic, ci independent.

Gheorghe Sucaciu are 45 de ani, este inginer constructor de profesie, este căsătorit și are doi copii. Timp de 8 ani a condus comuna Drăguș, din 2008 și până în 2016.

Până în prezent, în mod public, doar candidatul USR Făgăraș, Irineu Darău, și-a mai anunțat candidatura la fotoliul de primar. Partidele ,,istorice”, liberalii și pesediștii, încă nu și-au desemnat candidații (sau cel puțin nu i-au prezentat, chiar dacă desemnarea lor s-a făcut) și nici alte formațiuni politice mai nou înființate.

 Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.