Pentru că avem multe de spus!

.

Gripa a făcut prima victimă și la Brașov! Spitalul din Făgăraș a limitat accesul în instituție!


gripa decesGripa a făcut prima victimă la Spitalul de Boil Infecțioase din Brașov! Potrivit bzb.ro, bărbatul avea 77 de ani și suferea și de alte boli, medicii spunând că avea gripă de tip A şi alte afecţiuni, nefiind vaccinat.

Potrivit medicului Ramona Ionescu, manager al Spitalului de Boli Infecţioase Braşov, bărbatul avea diabet, precum şi alte afecţiuni şi era nevaccinat. „Este vorba despre un vârstnic cu comorbidităţi, în vârstă de 77 de ani, nevaccinat. A avut gripă tip A confirmată, cu insuficienţă respiratorie, cu septicemie, cu bronhopneumonie, deci infecţie bacteriană asociată şi pe un fond de diabet zaharat şi hipertensiune, iar prezentarea lui a fost tardivă, a venit în a patra zi de boală, a treia, a patra zi de febră şi atunci tratamentul e mai puţin eficient”, a declarat pentru Mediafax, citată de bzb.ro dr. Ramona Ionescu.

Măsuri au fost luate și la Spitalul Dr Aurel Tulbure din Făgăraș. De luni, 21 ianuarie, accesul în cadrul instituției a fost limitat. Rudele pacienților internați pot intra în instituția spitalicească timp de o singură oră pe zi.

De la începutul acestui an și până acum au fost confirmate 24 de cazuri de gripă și la spitalul din Făgăraș.

La nivel de țară au fost înregistrate 24 de decese din cauza virusului gripal.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.