Pentru că avem multe de spus!

.

Handbalistul francez anchetat de D.I.I.C.O.T., propus pentru arestare!


  • Handbalistul francez Pierre Yves Ragot, care a activat la CSM Făgăraş, este suspectat de procurori pentru că ar fi făcut trafic de droguri.

Procurorii DIICOT Brașov l-au reținut pe sportivul de origine franceză Pierre Yves Ragot, handbalist ce a activat până de curând și la CSM Făgăraș, după ce au fost găsite, la domiciliul acestuia din Făgăraş, o cultură indoor de canabis.

Într-un comunicat al IPJ Braşov se arată că, în perioada februarie – iunie, bărbatul de 34 de ani ar fi traficat droguri de risc, respectiv ar fi cultivat plante de cannabis, în vederea comercializării. În urma perchezițiilor, au fost ridicate aproximativ 700 de grame de cannabis, o instalație folosită la întreținerea culturii, două telefoane mobile, precum și un grinder și un cântar electronic.

Perchezițiile au fost desfășurate cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov – Poliția Municipiului Făgăraș. Procurorii DIICOT au propus arestarea handbalistului francez, potrivit brasovtv.com.

Recent, preşedintele CSM Făgăraş, Lucian Fielk, a explicat pentru ,,Salut Făgăraş” că Ragot nu va mai face parte din lotul de handbal masculin al Făgăraşului. Acesta a avut contract cu CSM Făgăraş pe un an, iar contractul a expirat la încheierea sezonului competiţional.

P. Y. Ragot a mai jucat în România, la Dinamo Bucureşti şi Minaur Baia Mare.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.