Pentru că avem multe de spus!

.

În Făgăraş se modernizează 33 de străzi


Una dintre chestiunile dureroase pentru comunitatea făgărşeană este calitatea infrastructurii rutiere. Mare parte din carosabilul municipiului a fost ,,mazilit” odată cu introducerea noilor conducte de apă şi canal. Pe parcurs, Primăria Făgăraş vrea să aducă străzile, pe rând, la un nivel adecvat pentru desfăşurarea traficului rutier şi pietonal.Fagaras 2

În primă fază sunt vizate 33 de străzi pentru modernizare.

,,După ce s-a semnat contractul pentru modernizarea infrastructurii celor 33 de străzi, în data de 15 mai au fost teren, pentru predarea amplasamentului, dirigintele, proiectantul, beneficiarul şi constructorul. La această oră se identifică toate caburile subterane aparţinând Electrica, Distrigaz, Apă Canal, Romntelecom etc. De săptămâna viitoare voi da ordinul de începere a lucrărilor şi primele străzi vizate din acest lot sunt Negoiu, Hurezului, Şoseaua Combinatului şi cele din cartierul Combinat, a precizat primarul Gheorghe Sucaciu.

Urmează apoi străzile din cartierul Florilor, 13 Decembrie, Octavian Paler, Anton Pann şi Crinului.

Pe unele dintre aceste artere se vor realiza şi trotuarele.

Societatea care a câştigat licitaţia pentru modernizarea întregului lot de 33 de străzi este Consal Braşov. Aceasta va primi în jur de 18 milioane lei cu TVA inclus.

Banii pentru această lucrare de asfaltare de amploare provin de la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.