Pentru că avem multe de spus!

.

În Făgăraş se va construi o grădiniţă nouă


gradinitaDin cauza numărului insuficient de locuri la grădiniţele existente în oraşul nostru, începând cu anul 2018 în municipiu vor demara lucrările la ridicarea unei noi grădiniţe.
Toată suma necesară realizării investiţiei va proveni de la Ministerul Educaţiei, dă asigurări şeful IŞJ Braşov, prof. Ion Negrilă. Acesta spune că la nivelul întregului judeţ vor fi câteva grădiniţe noi ce vor fi finanţate în acest mod, însă două dintre ele privesc locuitorii zonei noastre: una în Făgăraş, alta în localitatea Voila.
,,Cea din Făgăraş se va construi pe strada Cetăţii, peste drum de Serviciul de Administrare a Domeniului Public şi Privat, pe un teren al municipalităţii. Această grădiniţă va putea găzdui până la 6-7 grupe de copii, o grupă fiind formată din circa 20 de copii. Faţă de cele mai multe dintre grădiniţele din Făgăraş, care nu au fost ridicate de la bun început pentru acest scop, ci au fost mutate în corpuri de clădire gândite iniţial pentru alte destinaţii, această grădiniţă va avea din naştere tot ceea ce îi este necesar şi util, de la locuri de joacă special amenajate până la săli de mese şi spaţii de dormit construite din capul locului pentru acest scop”, a menţionat şeful Inspectoratului.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.