Pentru că avem multe de spus!

.

some text

ÎNCEP ÎNSCRIERILE: Centru pentru copii cu nevoi speciale, la Făgăraș! Asociația DICTA are nevoie de sprijinul făgărășenilor


fisc-centruClădirea din centrul orașului, care a aparținut Fiscului, a primit o nouă destinație: centru social. Împreună cu Primăria Făgăraș și Mitropolia Ardealului, în această clădire se va deschide un centru pentru copiii cu dizabilități (autism și tulburări asociate). Este vorba despre Asociația Dicta Brașov, coordonator Anca Manciu.

Pe 1 iunie vom avea deschiderea oficială, dar noi așteptăm deja înscrieri. Îi așteptăm pe acei copii cu probleme speciale, fie că vorbim de autism, sindrom Down, boli genetice sau alte boli asociate. Venim în întâmpinarea lor cu un spațiu dotat, psihoterapeuți, logopezi, psihologi tehnicieni, aquaterapie“, ne-a spus Anca Manciu.

dicta fagaras1Asociația Dicta are acum nevoie de sprijinul și bunătatea făgărășenilor.

Pentru început ne-ar fi utile resurse materiale (materiale didactice specifice intervenției terapeutice, materiale de birotică, echipamente de lucru) sau orice donație financiară. Pentru înscrieri, dar și pentru orice fel de donație, puteți suna la numărul de telefon 0745135450. Vreau să mulțumesc Mitropoliei, Primăriei Făgăraș și în special lui Ionuț Androne, care ne este de un real ajutor și fără de care nu am fi reușit să deschidem într-un timp atât de scurt centrul la Făgăraș“, ne-a mai spus coordonatorul Asociației DICTA Brașov.

Centrul DICTA pentru copiii cu dizabilități vine în sprijinul copiilor ce prezintă tulburări de dezvoltare- tulburări de limbaj, de comportament, afective, psihomotorii, din spectrul autist, etc. Dar și în sprijinul familiilor acestora.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.