Pentru că avem multe de spus!

.

Prima zi a Festivalului „Evadare în artă“ – Tradiții, cântece și dansuri


evadare in arta festivalPrima zi a Festivalului „Evadare în artă“ a fost un real succes, atât pentru tinerii înscriși în concurs, cât și pentru publicul făgărășean.

Pe scena Casei de Cultură au fost, începând cu ora 16.00, aproape 20 de momente artistice. Prima zi a Festivalului a fost dedicată tradițiilor populare, cântecelor și dansurilor.

evadare in artaPrima zi de concurs a fost una extrem de plăcută, cu performanțe deosebite ale copiilor. Pentru prima dată am inclus în programul nostru momente de tradiții, o idee deloc rea. Spun asta pentru că sala Casei de Cultură a fost aproape plină. Pe lângă acest lucru, am avut participanți nu doar din Făgăraș, dar și din zona Făgărașului, cum ar fi Hârseni și Cincu. Au fost momente deosebite și țin să le mulțumesc participanților pentru acest lucru“, ne-a spus Codrina Anghel, coordonatorul Festivalului Evadare în Artă.

Următoarea zi de concurs va avea loc sâmbătă, 22 aprilie, de la ora 10. Ziua de sâmbătă este dedicată muzicii, vor fi multe momente artistice muzicale.

De asemenea, țin să spun că în acest an nu avem doar momente pentru copii și părinți, avem incluse în cadrul Festivalului și mai multe momente de teatru, pentru iubitorii acestui gen. Luni, de la ora 18,00, se va juca piesa de teatru „Șapte povești despre viață și moarte“. Joi, de la ora 18,00, spectacol cu trupa Trepte – „Eu când vreau să fluier, fluier“, ne-a mai spus Codrina Anghel.

Gala Laureaților Festivalului „Evadare în Artă“ va avea loc vineri, 28 aprilie, de la ora 18.00.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.