Încep lucrările pe strada Doamna Stanca. Se va face un nou sens giratoriu la spital


De la 1 martie se preconizează că vor începe lucrările de modernizare a străzii Doamna Stanca. Cât timp durează aceste lucrări se va circula alternativ, anunţă primarul Sucaciu.

De asemenea, faţă de proiectul iniţial, va fi construit un nou sens giratoriu în oraş, cel de la intersecţia cu strada care duce spre spital.

,,Sunt în jur de 6-7 proiecte pe acea stradă. Am avut o ultimă şedinţă pe acest subiect, la care au fost toţi factorii de decizie pentru aceste lucrări – de la apă, canal, gaz, iluminat, reţelişti etc. -, iar de la 1 martie vom începe trasarea şi apoi primele lucrări. Lucrările vor fi corelate între ele pentru a putea fi implementate fără să fie deranj pe această stradă. Platforma finală va fi de 12 metri. Vom lucra pe o parte, iar cealaltă parte de carosabil va fi împărţită în două ca să se poată circula dus-întors. Faţă de proiectul iniţial, vom avea şi un sens giratoriu la intersecţia cu strada Ghioceilor, cea care duce la spital”, a explicat primarul Gheorghe Sucaciu.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.