Pentru că avem multe de spus!

.

Începe Bike Fest în acest weekend, la Făgăraș! Două zile de festival, paradă moto și concerte rock


  • Sute de motocicliști și iubitori ai muzicii rock sunt așteptați, la finalul acestei săptămâni, pe platoul de deasupra Făgărașului (dealul Galațiului), pentru a participa prima ediție a Festivalului Rezistența Bike Fest. Timp de două zile, între 26-28 iulie, dealul Galațiului va răsuna de motoare și concerte rock.

bikeSe muncește intens în aceste zile pe platoul de deasupra Făgărașului! Organizatorii evenimentului vor ca totul să fie perfect, astfel că au început să amenajeze zona unde în acest sfârșit de săptămână vor urca artiști cunoscuți, formații rock, spre încântarea celor ce vor fi prezenți.

Pe scenă vor concerta multe trupe ale rock-ului românesc. Paticipanții sunt așteptați cu un line-up menit să ofere o experiență muzicală completă. Printre headlinerii celor două seri de concerte se numără Mihai Mărgineanu, The Rock, Chasing Fireflies, Underwaves, Familia Jeff, Riot Monk, Icar.

Vineri, 26 iulie, cap de afiș va fi trupa The Rock, trupă cunoscută făgărășenilor, prin vocea cunoscutului Daniel Ignat. Tot în seara de vineri îi vom auzi și pe făgărășenii de la ICAR, o altă trupă rock îndrăgită de făgărășeni – voce Dan Țache Șerban.

Headlinerul zilei de sâmbătă, 27 iulie, este cunoscutul Mihai Mărgineanu. Tot sâmbătă vor urca pe scenă și Chasing Fireflies, Underwaves, Riot Monk.
Concertele încep, atât vineri, cât și sâmbătă, după ora 19.00.
Un moment așteptat va fi și cel de duminică, de la ora 14.00, este vorba despre o paradă MOTO.
De asemenea, în cadrul festivalului, vineri, după ora 23.30, va avea loc și difuzarea filmului „Portretul luptătorului la tinerețe“.

bike fest afisAccesul la Rezistenta Făgăraș Bike Fest se va face pe baza unei brățări care poate fi achiziționată de la intrare și costa 35 de lei (pentru toată perioada festivalului). Organizatorii au pregătit camping păzit și gratuit, parcare, zone de food&drinks, de relaxare.
De asemenea, în arealul festivalului vor fi toalete și duşuri. De asemenea, organizatorii vor pune la dispoziția publicului un autobuz care va circula din 30 în 30 de minute catre platou, cu plecare de la Baia Comunala, vis-a-vis de Cetate. Sâmbăta după prânz este programata și o parada moto prin Făgăraș, la care vor participa peste 400 de motociclisti.

Ziarul Salut Făgăraș este aprtener media al evenimentului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.