Începe modernizarea Parcului Regina Maria. A fost semnat contractul de execuție


Parcul Regina Maria va trece printr-un amplu proces de modernizare, după ce administrația locală a semnat contractul de proiectare și execuție.

Astfel, în perioada următoare, vor fi reabilitate aleile, vor fi amenajate piste de piciclete, vor fi amenajate spații verzi, se vor face reparații la puntea pietonală, se va curăța lacul și se vor amenaja o parcare și o platformă multifuncțională.

,,Am semnat astăzi (nr miercuri, 8 februarie), contractul de proiectare și execuție lucrări pentru Modernizarea Parcului Regina Maria, cu Asocierea ACG Construction & Project SRL (lider)- Assfalti Roads ACM SRL (asociat 1)- Road Construct SRL(asociat 2). Durata contractului este de 12 luni din care 2 luni pentru serviciile de proiectare. Totodată, după finalizarea perioadei de proiectare, urmează avizarea proiectului tehnic de către finanțator și emiterea ordinului de începere a lucrărilor de către Primăria Municipiului Făgăraș”, a declarat primarul municipiului F[g[ra;, Gheorghe Sucaciu.

Modernizarea Parcului Regina Maria este unul din obiectivele de investiții cuprins în proiectul „Integrare socială prin dezvoltarea activităților cultural-educative și recreative în Municipiul Făgăraș”- cod SMIS 125406, pentru care Municipiul Făgăraș a obținut în anul 2021 finanțare nerambursabilă în valoare de 23.271.978,33 lei din fonduri europene prin Programul Operațional Regional 2014-2020.
One thought on “Începe modernizarea Parcului Regina Maria. A fost semnat contractul de execuție

  1. Alexandru

    Am citit articolul…..promisiuni,doar atât, cu atâtea ,,firme,, ,,o să,, facă un parc de vis, dacă vor mai fi boschetari,dar o să facă doar promisiuni marca DRĂGUȘ!

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.