Pentru că avem multe de spus!

.

INCREDIBIL! Nouă infracţiuni săvârşite într-o singură mașină!


Polițiștii sibieni au prins ieri trei tineri, toți fără permis, care și-au dat rândul la volanul unei mașini neînmatriculate și care mai avea și numerele unui alt autoturism. Cei trei viteji au fost prinși și sancționați pe rând, la intervale scurte de timp, scrie turnulsfatului.ro.

poliție

Practic, cei trei, care au fost împreună în mașină în tot acest timp, și-au dat rândul la volan, pe măsură de cădea câte unul în mâinile poliției. Comedia a început în jurul orei 15:10, atunci când polițiștii l-au prins pe primul bărbat, un tânâr de 26 de ani, pe strada Ion Neculce. În urma verificărilor, polițiștii au descoperit faptul că tânărul nu avea permis de conducere, iar autoturismul pe care îl conducea era neînmatriculat și cu plăcuțele de număr ale altei mașini.

Nicio problemă. După ce organele de ordine i-au întocmit dosar penal cercetare sub aspectul săvârșirii mai multor infracțiuni (conducere fără permis, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare), bărbatul numărul doi a trecut la volan și a continuat distracția.

Acest al doilea „șofer”, în vârstă de 22 de ani, tot fără permis, a condus autoturismul, în jurul orei 15:25 fiind oprit de către echipajul de polițiști tot pe strada Ion Neculce. Aceleași sancțiuni i s-au aplicat și acestuia.

De asemenea, proprietarul mașinii s-a ales cu încă o faptă penală, de această dată fiind vorba despre infracțiunea de încredințarea unui autovehicul spre a fi condus pe drumurile publice unei persoane despre care știe că nu deține permis de conducere. După constatarea acestor fapte, proprietarul mașinii a înlăturat de pe autoturism plăcuțele cu numărul fals.

Comedia nu s-a încheiat însă aici. 15 minute mai târziu, la 15:40, pe aceeași stradă, un al treilea bărbat a fost oprit. Conducea aceeași mașină, tot fără permis, iar ceilalți doi sancționați erau încă cu el în autoturism. Tânărul de 25 de ani a primit și el aceleași sancțiuni (conducere fără permis, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat).
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *