Pentru că avem multe de spus!

.

Informare Apă Canal Sibiu SA


Apă CanalAceastă informare este efectuată de APĂ CANAL SIBIU SA, SUCURSALA EXPLOATARE FĂGĂRAȘ, strada Șoseaua Ileni, nr. 1, loclaitatea Făgăraș, județul Brașov, telefon: 0268211218/0268213009, ce intenționează să solicite de la Administrația Bazinală de Apă Olt – Sistemul de Godpodărire a Apelor Brașov aviz de amplasament pentru realizarea lucrărilor de Reabilitare rețea canalizare și execuție SPAU – str. Cetății – Oltului, localizat pe strada Oltului, municipiul Făgăraș, județul Brașov.

Această investiție este existentă.

Ca rezultat al procesului de producție vor rezulta permanent următoarele ape uzate: ape menajere ce se vor evacua în Râul Olt după ce au fost epurate prin stația de epurare mecano-biologică și ape pluviale, ce se vor evacua în Râul Olt după trecerea peste pragul deversor.

Această solicitare de aviz este conformă cu prevederile Legii apelor nr. 107/1996, cu modificările și completările ulterioare.

Persoanele care doresc să obțină informații suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa menționată.

Persoanele care doresc să transmită observații, sugestii și recomandări se pot adresa solicitantului la adresa jud. Brașov, mun. Făgăraș, Șoseaua Ileni, nr. 1, Birou Tehnic – Investiții, persoană de contact Breneșu – Rădoiu Cristina, nr. de telefon: 0765398169 după data de 05.09.2019.

mobila1
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.