„House of beauty“ – un nou concept de frumusețe în Făgăraș


DSC07732Un concept nou și inovator

Un salon de înfrumusețare deschis sub un concept nou și inovator vă așteaptă să vă desfătați cu servicii moderne de beauty. Situat în centrul orașului, vizavi de fostul cinematograf Negoiu – „House of beauty“ concurează deja cu destinații selecte de înfrumusețare din oraș.

Centrul de înfrumusețare a fost deschis cu ajutorul proiectului Diaspora, destinat făgărășenilor plecați de mulți ani în străinătate.

DSC07737Unul dintre acești făgărășeni este și Daniela Șorlea. Făgărășeanca s-a hotărât, după 20 de ani petrecți în Italia, să se întoarcă în orașul ei natal și să investească într-o afacere. Iar idea i-a venit după ce lucrat mai bine de 7 ani într-un salon de înfrumusețare din Italia.

M-am întors din străinătate după 20 de ani. Am lucrat în Italia, și într-un salon de coafor, mai mult ca ajutor, acolo nu am avut diplomă pentur a lucra în acest domeniu. Însă, odată întoarsă acasă, am discutat cu fiica mea, care și ea lucrează ca și manichiurist-pedichiurist de mulți ani, și ne-am hotărât să investim într-un astfel de proiect. Salonul pune la dispoziția clientelor coafor, manichiură-pedichiură, make-up, cosmetică, aparate de remodelare corporală și facială, detoxifiere, slăbire. Iar prețurile sunt accesibile pentru Făgăraș. Aparatura este nouă, achiziționată de la furnizori acreditați. Așteptăm clientele să ne treacă pragul“, ne-a declarat Daniela Șorlea.

DSC07735Pe lângă acest centru de înfrumusețare deschis, proiectul Diaspora a mai dat și altor făgărășeni din Diaspora posibilitatea să investească în orașul lor natal. Alte 8 proiecte vor prinde viață la Făgăraș cât de curând. Proiecte care generează și multe locuri de muncă pentru făgărășeni.

Proiectul acesta este finanțat printr-un program național, care se numește „Diaspora“. Se adresează persoanelor din Diaspora și încurajează întoarcerea persoanelor care au experiență dobândită în străinătate și care au posibilitatea, prin aceste proiecte, să aplice această experiență și să o dezvolte în țara lor. Proiectul este foarte generos, furnizează finanțări consistente, de aproape 40.000 de euro, pentru dotări, resurse umane, dezvoltarea de afaceri. Aici avem un centru d eînfrumusețare. Însă noi mai avem și alte 8 proiecte în Făgăraș foarte interesante, care au câștigat, care urmează să fie deschise. Fiecare proiect va crea loc de muncă. De exemplu acest proiect a creat 3 locuri de muncă și va aduce bunăstare în oraș și, bineînțeles, frumusețe doamnelor din oraș, Echipamentele folosite sunt de ultimă generație, competitive. Și prin aceste proiecte noi încercăm să schimbăm fața Făgărașului, să aducem un suflu nou“, ne-a declarat Elena Nemeș, coordonatorul proiectului.

Așa că dacă vă doriți o apariție spectaculoasă la orice eveniment, atunci pregătirile trebuie să fie și pe măsură. Alegeți „House of Beauty“, locul unde frumusețea vine din interior, și cu siguranță nu veți regreta!

DSC07745

DSC07743

DSC07739

DSC07726

DSC07725

DSC07724

DSC07723

DSC07722

DSC07721

DSC07727

reclama Cafe Duo
2 thoughts on “„House of beauty“ – un nou concept de frumusețe în Făgăraș

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.