Înscrieri timpurii pentru Mamaia prin Agenția făgărășeană Phoenix, la hoteluri de 2 și 3 stele


Toată lumea a auzit de conceptul ,,Early Booking” sau, pe românește, ,,Înscrieri timpurii”. Acest program asigură reduceri substanțiale din prețul de cazare oricui își rezervă și achită din timp sejurul pentru vară la mare. Reducerile pot merge până la 50% din pachetul turistic ales. Ofertele ,,Înscrieri timpurii” pentru litoral sunt lansate toamna și se desfășoară până pe 31 martie. Secretul, cum îl bănuiți deja, este ca rezerările să fie făcute cât mai devreme, pentru că astfel cresc șansele de a obține cel mai bun preț.

Mamaia

Pentru cei care ați vrut să faceți o rezervare anul acesta pentru litoralul românesc, dar nu ați știut la ce agenție să mergeți, spre ce stațiune să vă îndreptați ori în ce hotel să vă cazați, avem soluția pe plan local, la Făgăraș. Proaspăta agenție Phoenix, situată pe str. D-na Stanca, lângă părculețul de joacă, se axează foarte mult pe pachetele ,,early booking” și își trimite turiștii în perla litoralului autohton, Mamaia.

,,Noi facem înscrieri timpurii pentru orice stațiune vrea clientul, dar în vara aceasta le recomandăm cea mai căutată dintre stațiunile românești, Mamaia, pentru că avem oferte foarte bune de la trei hoteluri de acolo, Aurora, Majestic și Tomis”, spune directorul agenției, Cristina Bărcuțean.

Anul acesta se poartă Mamaia

Mamaia a fost cândva un sat de pescari. A devenit stațiune în anul 1906, având pe atunci doar câteva vile și un pavilion de băi. Timp de o sută de ani s-a dezvoltat atât de mult, încât astăzi puțină lume își mai permite un concediu aici. Pe bună dreptate, coroana litoralului nostru se poate lua oricând la trântă cu cele mai celebre surori ale ei din țările Europei. Ba chiar la capitolul prețuri, Mamaia noastră este de departe fruntașă; adică mai puțin accesibilă pentru omul de rând decât o plajă din Croația ori una spaniolă.

V-am convins acum că nu-i de glumă cu concediul în Mamaia?!

Dacă v-am deschis apetitul, e musai să cumpărați biletele din timp, nu în vârful sezonului, când veți plăti pentru același concediu cât pentru trei, numai pentru că n-ați fost hotărâți încă de când afară mai era zăpadă…

Până în 31 martie a.c., la Agenția de turism Phoenix se pot face înscrieri timpurii.

Hotelul Aurora este un hotel de 2 stele Superior, adică mai pe înțelesul nostru de toate zilele, ceva mai mult de 2 stele, dar nici chiar 3. Situat mai în sudul stațiunii, este preferat de cei care nu au obiceiul să petreacă zi de zi în Mamaia și vor să exploreze și stațiunile vecine. Camerele sunt 339 la număr și sunt dotate cu aer condiționat, frigider, baie cu duș, balcon, acces pe bază de cartelă magnetică, mobilier nou. Hotelul oferă o piscină pentru adulți de 250 mp și una pentru copii de 45 mp, cu acces gratuit. Plaja din apropiere este largă și nisipoasă.

Mamaia - hotel MajesticHotelul Majestic are 3 stele și este construit la 50 de metri de plajă, așa că trezirea de dimineață se face cu clinchet de valuri și cântec de pescăruși. Numără 247 de camere, dintre care 13 sunt apartamente pentru familiile mai numeroase, iar 8 sunt garsoniere, adică mai spațioase decât o cameră dublă. Check-in-ul se face pe bază de brățară, ceea ce înseamnă că puteți avea acces la serviciile hotelului dacă îi arătați personalului brățara. Unitatea de cazare ne încântă cu: piscină exterioară încălzită pentru adulți, piscină exterioară încălzită cu topogan pentru copii, teren de sport, locuri de joacă, aparate de fitness, zonă spa modernizată, plajă proprie cu 280 de șezlonguri. Masa este servistă în sistem de bufet suedez, iar, cine dorește, poate opta pentru pachet all-inclusive.

Hotelul Tomis este o unitate de 3 stele, situat chiar în inima stațiunii, la 100 de metri de plajă și la 50 de metri de lacul Mamaia. Hotelul a fost renovat complet în 2005. Spațiile de cazare sunt amenajate cu mobilier modern și sunt dotate cu aer condiționat, acces la internet wireless, telefon, televizor LCD, minibar, sistem de acces pe bază de cartelă, baie cu duș, uscător de par, halate de baie și balcon. Între hotel si faleză, pe spațiul verde, este amenajat un loc de joacă pentru copii. Hotelul are plajă privată, prevăzută cu șezlonguri, umbrele, dușuri și un beach bar cu terasă.

Hotelurile de mai sus sunt doar cu titlu de recomandare din partea Agenției, însă pachete de cazare cu preț redus pentru această vară pot fi cumpărate și în alte stațiuni, de la Agenția de turism Phoenix.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.