Pentru că avem multe de spus!

.

Inundaţiile au făcut prăpăd în judeţ. Iată situaţia ACUM


inundatii 3 (1)

Potrivit reprezentanţilor ISU Braşov, în urma căderilor de precipitații si scurgerilor de pe versaț, situatia în judeţul nostru se prezinta astfel la această oră:

În localitatea Dumbrăvița sunt afectate 3 case si 7 curti. Un pct trafo este deconectat, cee ace a făcut ca aproximativ 416 consumatori să rămână fără energie electrica. În acest moment intervine SVSU: 1 motopompa si 1 camion cu 8 cadre de la ISU Braşov

În localitatea Codlea sunt 10 gospodării inundate şi acum intervine SVSU.

În jurul orei 04.00, traficul de pe podul de pe drumul județean DJ 104, care face legătura între Crihalma si Comana, a fost restricționat, dar localitatile nu sunt izolate.

In Crizbav sunt 32 de gospodării inundate (curti), iar acum intervine SVSU Crizbav.inundatii 3 (2)

5 gospodării inundate sunt şi in localitatea Jimbor (Homorod). Se intervine pentru evacuarea apei. La Homorod, ISU acționează cu 19 cadre. Pompierii de la Detașamentul din Fagaras, cu cei de la Braşov şi de la Victoria, împreuna cu cei de la Apele Romane si cu ajutorul unui buldoexacavator de la primăria Homord, au intervenit la supraînălțarea digului, cu saci umpluti cu nisip. Situația este sub control.

inundatii 1În localitatea Bod sunt inundate 5 ha de teren viran. Aici intervine SVSU si o autospeciala de la ISU Brasov.

În localitatea Stupini sunt afectate 7 gospodării, astfel că se intervine cu 3 motopompe si 1 autospeciala din cadrul ISU pentru evacuarea apei.

ASEARĂ: În localitatea Acris (Vama Buzaului) au fost inundate aproximativ 60 de gospodării. Se pare ca apa a pătruns si in aproximativ 10 subsoluri. Intervine SVSU, cu o autospeciala si o motopompa din cadrul ISU Brasov pentru scoaterea apei din subsoluri.

Prefectul Marian Rasaliu a convocat Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, la ora 11.00.

Foto: inundaţii în zona Măieruşului
2 thoughts on “Inundaţiile au făcut prăpăd în judeţ. Iată situaţia ACUM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *