Investire în direct, la Victoria


  • Camelia Bertea, primarul orașului Victoria, și 13 din cei 15 consilieri locali au fost investiți în funcție vineri, 23 octombrie, la ora 10.00. Ceremonialul investirii a avut loc în sala de ședințe a Consiliului Local Victoria și a fost transmis în direct pe facebook.

Câștigătoarea alegerilor locale din 27 septembrie la Victoria, din partea alianței USR PLUS, Camelia Bertea, a fost investită în funcția de primar. Alături de ea au depus jurământul și 13 consilieri locali care deja au fost validați pe aceste funcții. „Dragi Victorieni, promisiunile trebuie să devină realitate pentru a onora încrederea pe care ați pus-o în noi, aleșii dumneavoastră. Pornim la drum într-un context care ne aduce în permanență aminte de faptul că omul este o jucărie în mâinile destinului și ale lui Dumnezeu. Pornim la drum sub semnul unei pandemii care pare a ne zdruncina din temelii convingerile. Dar, totodată, știm că putem, cu încredere, cu tenacitate, cu ambiție, cu rațiune, cu efort să realizăm planurile propuse, să vă ascultăm dorințele și nevoile, să vă demonstrăm că orașul pe care noi îl visăm va deveni, prin efortul tuturor, orașul în care vom trăi. Astăzi, este ziua învestirii în funcție, ziua care marchează începutul drumului pe care vom păși împreună. Nu va fi ușor, vom întâmpina obstacole, dar împreună vom reuși, pentru că Victoria este casa noastră, a tuturor și ca buni gospodari, trebuie să o îngrijim pentru a ne fi drag să trăim aici sau să ne întoarcem acasă. Dragi Victorieni, astăzi este ziua noastră, ziua unui nou început dedicat vouă!“, a scris noul primar al orașului Victoria, Camelia Bertea, pe rețeaua de socializare.

Alți doi consilieri (Merdariu Oana – USR-PLUS, respectiv Tatu Carla – PNL), care au fost validați la o dată ulterioară vor depune jurământul, fie săptămâna viitoare, fie la prima ședință a Consiliului Local.

Camelia Bertea are 47 de ani, este căsătorită cu un inginer IT-ist şi are un fiu 21 de ani, care este student la Facultatea de Matematică-Informatică, în anul III. S-a angajat în învățământ și a bifat 23 de ani de carieră. A ales să-și facă meseria în orașul său natal, la Victoria, la Colegiul Tehnic ,,Dr. Alexandru Bărbat”. În ultimii 12 ani a fost și director la Clubul Copiilor din oraș, un loc pe care l-a făcut cât de confortabil a putut pentru miile de elevi care și-au petrecut după-amiezile aici.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.