Luni este ultima zi în care se mai fac sterilizări gratuite în oraşul Victoria


În data de 21 octombrie s-a încheiat cea de a treia a serie a campaniei de sterilizări din orasul Victoria, in cadrul căreia au fost sterilizate aproximativ 80 de animale (catei și pisici), în 2 zile.
Luni, 26 octombrie, va fi ultima zi de sterilizari gratuite din acest an.
Cetăţenii oraşului Victoria se pot programa pentru sterilizarea animalelor la numărul telefon 0725809423.
,,Ne dorim sa schimbam percepția oamenilor și sa ii facem sa se implice. Încet-încet, oamenii încep sa conștientizeze importanta sterilizării animăluțelor de acasă, din curte sau din apartament și mai ales a celor abandonate. În cele 3 serii ale campaniei am reușit sa sterilizăm 250 de animăluțe. E un pas important și, cu ajutorul partenerilor de la Tiedhilfe Hoffnung, vom continua și anul viitor. Îndemnul meu către toți cei din zona Țării Făgărașului este să nu fiți indiferenti! Implicați-va, ajutați și sterilizati!”, a declarat Gabriela Streza, președintele Asociatiei Save A Life.
,,În ciuda vremii nefavorabile și a situației epidemiologice curente, oamenii au înțeles importanța sterilizărilor și au venit în număr neașteptat de mare la ediţiile precedente. Suntem extrem de bucuroși când fiecare campanie de sterilizări din orașul Victoria se termină cu succes. Sterilizați, nu abandonați!”, a precizat dr. Vlad Sârbu, Aulim Pitești (Tierhilfe Hoffnung).Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.