Invitație la teatru, la Șinca Nouă: ,,Old Love’’, cu Iulia Dumitru, Constantin Cotimanis, Adrian Pădurariu și Ada Dumitru


  • Dacă vă plac comediile romantice și teatrul, atunci trebuie să ajungeți la Șinca Nouă!

Duminică, 8 octombrie, de la ora 18.00, la Căminul Cultural din Șinca Nouă se va pune în scena piesa de teatru ,,Old Love’’. Spectacolul OLD LOVE îi are în distribuție pe celebri actori Constantin Cotimanis, Iulia Dumitru, Adrian Pădurariu și Ada Dumitru.

,,Old Love” este o comedie romantică în două acte, cu note de dramă personală, ce expune povestea cu final fericit, tip Hollywood, într-un decor auster, constituit din câteva obiecte de mobilier alb, ce contribuie la nota specială, minimalistă, a piesei. O ”Iubire veche” își are acțiunea în zilele noastre, ce-i leagă timp de aproape trei decenii pe măruntul funcționar Bud Mitchell și pe soția patronului său, Molly Graham, cu întâlniri sporadice și discuții presărate cu umor, repede uitate de către ea, dar constituind pietre ale unei construcții afective solide pentru el. Însă pasul decisiv nu este făcut până când cei doi nu sunt singuri, liberi de obligațiile de familie, ea văduvă, el divorțat.

Actrița Ada Dumitru a evoluat cu succes în show-ul de televiziune Survivor de la Pro Tv, iar Constantin Cotimanis poate fi urmărit în serialul ,,Lia, soția soțului meu’’, de la Antena 1.

Spectacolul ,,Old Love’’ se desfășoară în cadrul proiectului ,,Spectacole de teatru în comuna Șinca Nouă’’, finanțat de Consiliul Județean Brașov și comuna Șinca Nouă.

Intrarea este liberă!

(Alina ROMAN)
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.