Pentru că avem multe de spus!

.

Ioan ,,Ursu” Puşcaşu: ,,Vreau să urc pe podium la Campionatul European de Skandenberg din Bulgaria”


Sportivul făgărăşean Ioan – Cristian Puşcaşu va participa la Campionatul European de Skandenberg dinUrsu 2 (1) Bulgaria. Făgărăşeanul face parte din Lotul Naţional  de Skandenberg ,,Braţ de Fier” şi va reprezenta România la competiţia din ţara vecină.

Campionatul European de Skandenberg va avea loc în perioada 26 mai – 4 iunie 2018.

Sportivul va fi susţinut financiar din bugetul local pentru a putea acoperi costurile participării la competiţie. În şedinţa de joi, 26 aprilie, consilierii locali vor avea în mape un proiect de hotărâre care vizează alocarea sumei de 7.000 de lei pentru Puşcaşu. Cu aceşti bani se vor acoperi cheltuielile legate de transport, de cazare la hotel, de înscriere la campionat etc.

Suma cerută initial de Puşcaşu a fost de 13.800 lei şi urma să acopere şi participarea la Campionatul Mondial din Turcia (Antalia), care este programat în intervalul 13 – 21 octombrie 2018.

Consilierii locali vor lua deocamdată în calcul pentru finanţare doar prima competiţie, cea din Bulgaria.

Ursu 2 (2)Ioan Puşcaşu, căruia prietenii îi spun ,,Ursu”, a participat de-a lungul ultimilor ani la mai multe campionate naţionale, europene şi mondiale de skandenberg. A fost campion naţional vreme de 10 ediţii. Unul dintre cele mai importante rezultate ale sale este cel obţinut în anul 2010, la Campionatul Mondial de la Las Vegas, unde s-a clasat pe locul al III-lea.

,,Anul trecut am obţinut locul III la Campionatul Naţional, locul IV la Campionatul Mondial de la Budapesta (Ungaria) şi locul VIII la Campionatul European din Bulgaria. Anul acesta, am participat în luna martie la Campionatul Japoniei şi am ieşit campion. Tot anul acesta vreau să urc pe podium la Campionatul European de la bulgari”, spune Ursu.
One thought on “Ioan ,,Ursu” Puşcaşu: ,,Vreau să urc pe podium la Campionatul European de Skandenberg din Bulgaria”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *