Pentru că avem multe de spus!

.

Lansare de noi formaţii la Festivalul Sâmbăta X3. Una va primi un videoclip gratuit


În Grădina Ielelor de la Sâmbăta de Sus îşi vor face debutul la scenă mai multe trupe de muzică proaspăt înfiinţate. Se va întâmpla în ultimul weekend din iulie (26 – 28 iulie), în timpul desfăşurării Festivalului Sâmbăta X3.

Grădina Ielelor

Grădina Ielelor

,,Vom avea până la 8 formaţii care se vor lansa în timpul festivalului. Deja le ştim pe primele 4 care vor veni să cânte la Sâmbăta. Facem un concurs acolo, în sensul că fiecare trupă va cânta pe scenă 30 de minute, iar publicul va vota preferata. În urma votului popular se va anunţa formaţia câştigătoare. Aceasta va beneficia din partea noastră, a organizatorilor, de un videoclip profesionist absolut gratuit”, a declarat Lucian Săvoiu, organizatorul Festivalului Sâmbăta X3.

În a doua zi a festivalului, sâmbătă 27 iulie, va cânta în Grădina Ielelor trupa Cargo.

Acest eveniment se vrea o îmbinare a muzicii, cu sportul şi natura. Vor fi competiţii de alergare, de mountain bike şi airsoft. Nu vor lipsi concursurile de graffiti, câinii de la Animal Society cu instructorii lor specializaţi în terapia asistată de animale (fosta asociaţie Vier Pfoten România), atelierele de creaţie pentru copii, producătorii de produse bio din Ţara Făgăraşului, militarii din corpul Invictus al MapN, standurile de mâncare şi băutură, pufurile, hamacele, aerul de munte şi, bineînţeles, atmosfera de festival.

Pentru programul festivalului şi bilete consultaţi pagina www.sambatax3.ro sau paginile aferente de Facebook şi Instagram.

Ziarul Salut Făgăraş este partener media al Festivalului Sâmbăta X3 de la poalele Munţilor Făgăraş.

reclama Cafe Duo
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.