Pentru că avem multe de spus!

.

Locul I la trei discipline sportive


Radu NegruColegiul Național ,,Radu Negru” a găzduit recent faza regională a Olimpiadei naționale a sportului școlar la fotbal – clasele I-IV.

Competițiile s-au desfășurat în sala mare de sport și au reunit echipele a trei unități școlare din municipiu: Colegiul Național ,,Radu Negru”, Școala gimnazială ,,Ovid Densușianu” și Liceul Teologic ,,Constantin Brâncoveanu”.

,,Sistemul de desfășurare a competiției a fost tip turneu, adică fiecare cu fiecare. Echipa Colegiului Național ,,Radu Negru a ocupat locul I, după ce a învins cu 7-0 Școala gimnazială ,,Ovid Densușianu” și cu 10-0 Liceul Teologic ,,Constantin Brâncoveanu. Ocupanta locului I și-a câștigat dreptul  de a participa la faza județeană a Olimpiadei, care se va desfășura în primăvara anului viitor la Brașov”, a declarat prof. Bogdan Dragoș, antrenorul micuților fotbaliști de la ,,Radu Negru”.Bogdan Dragos

De asemenea, ,,Radu Negru” se mai poate mândri cu alte două locuri I câștigate în această toamnă, la alte două discipline ale Olimpiadei naționale a sportului școlar: handbal fete și baschet fete.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *