Pentru că avem multe de spus!

.

Locul I pentru făgărășeanca Ilaria la un concurs național de înot


  • Performanță deosebită pentru o tânără făgărășeancă înotătoare. Ilaria a reușit să obțină primul loc la un concurs național de înot.

În perioada 25-26 ianuarie 2020 a avut loc la Complexul Olimpic Izvorani concursul național de înot Cupa Ligii Open 2020. La această competiție făgărășeanca Ilaria S. a reușit să se impună și să ocupe prima poziție la general fete – 13 ani,

,,O felicităm din suflet și îi urăm energie și spor în pregătire pentru rezultate tot mai bune. Ilaria muncește mult, este ambițioasă și iubește înotul așa cum toți ceilalți copii care se deplasează la Brașov o demonstrează în fiecare antrenament din cele 2-3 în care se deplasează la bazinul olimpic din Brasov. Felicitări, Ilaria, pentru recolta bogată de medalii și mai ales pentru progresul realizat!”, a declarat prof. Aurelian Curticăpean.
Ilaria este o tânără înotătoare din Făgăraș, însă este pregătită la Corona Brașov de către antrenoarea Cristina Ciohodaru. ,,Făgărașul merită acel bazin de înot semiolimpic acoperit și toate eforturile micului nostru grup de înotători arată potențialul și talentul care există în Țara Făgărașului. Ilaria este foarte pasionată de ce face și muncește enorm pentru a fi mai bună. Este un copil minunat pe care îl cunosc din 2017 și care reușește să învingă distanța și toate greutățile ce decurg din aceasta ca să își împlinească dorința de a înota cât mai bine”, a mai declarat prof. Aurelian Curticăpean,One thought on “Locul I pentru făgărășeanca Ilaria la un concurs național de înot

  1. constantin ionescu

    Felicitari Ilaria….norocul tau a fost ca ai avut la dispozitie “bazinul acoperit”,cu care se tot lauda primaria ca “o sa se faca”!

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.