Pentru că avem multe de spus!

.

Mihai Manolea, protestatarul care a plecat pe jos din București spre Cluj, a trecut și prin județul Brașov


protest fara penaliMihai Manolea a plecat zilele trecute din București, pe jos, împreună cu încă un coleg, spre Cluj, pentru a-i mobiliza pe români să iasă la vot pe 26 mai. În urmă cu câteva ore cei doi s-au aflat și în județul Brașov, mai precis pe DN 13 – Feldioara – Măieruș și Pădurea Bogății. În drumul lor mai sunt însoțiți și de polițiști, pentru a se asigura că cei doi ajung în siguranță la destinație.

Deşi are dificultăţi la mers din cauza unei răni căpătate pe drum la un picior, Mihai Manolea – protestatar din Piaţa Victoriei – îşi continuă neabătut drumul cu gândul că, dacă el va reuşi să facă sute de kilometri pe jos, românii se vor simţi şi ei mobilizaţi să iasă pe 26 mai din case şi să facă cei câţiva paşi necesari până la cabinele de vot.

“Gândurile sunt pozitive, cu excepţia că mai cad câteva lacrimi de durere la piciorul stâng. Nu cedez indiferent de risc. Oamenii au aplaudat marşul meu şi mii de claxoane mă întâmpină pe şosele. Am fost oprit de Poliţia Buşteni, dar marşul fiind declarat, n-au avut ce face decât să-mi ureze drum bun! Iar în zona Timişul de Jos, Poliţia rutieră m-a oprit să-mi comunice că mai mulţi conducători auto le-au cerut să mă verifice cine sunt… căci mă îndrept spre Braşov cu steagul în mână.

S-au informat la Jandarmerie prin staţie şi după confirmare mi-au permis continuarea marşului în aceleaşi condiţii. Vă mulţumesc! Voi continua! Români, ieşiţi la vot şi votaţi fără penali!”, a declarat Mihai Manolea pentru Epoch Times.

foto: Salut Făgăraș
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.