Pentru că avem multe de spus!

.

Mulți făgărășeni din diaspora au votat!


  • Românii plecați peste hotare au la dispoziție trei zile pentru a vota la alegerile prezidențiale!

Românii din străinătate pot vota, începând de vineri, timp de trei zile, la alegerile prezidențiale. Autoritatea Electorală Permanentă a aprobat înființarea unui total de 835 de secții de votare în străinătate, de aproape trei ori mai multe decât la scrutinul din 2014. Unde poți vota dacă ești în străinătate AICI.

Și făgărășenii stabiliți în diaspora au votat în primele două zile pentru alegerile prezidențiale. Am primit poze, dar și impresii față de organizarea alegerilor în străinătate de la mai mulți făgărășeni. Iată câteva dintre ele:

,,Am fost la vot încă din prima zi. Nu a fost înghesuială, cum am găsit la alegerile europarlamentare din acest an. Organizarea mult mai bună”, ne-a relatat un făgărășean.

,,Părinții mei au votat încă din prima zi. Sectia de votare 390 Mantova, Italia, bine organizată de data asta. Să fie într-un ceas bun!”, ne-a scris și Cătălin.

,,Sâmbătă am fost la vot. Organizarea a fost foarte bună. Nu am stat la coadă, în două minute am ieit, personalul foarte amabil. Erau 10 persoane cu tablete și sistem electronic de identificare, am semnat on line, am votat și am plecat. Locul de votare a fost în cadrul unui hotel de aici, persoane special așezate în puncte cheie ne-au îndrumat spre secția de votare că de nu, te pierdeai prin hotel. Am fost cu numărul 5721 votant. Oficial, cu drept de vot în Danemarca suntem peste 31.000 de români. Sper ca astăzi să mai meargă și alți români la vot”, ne-a spus și Ionuț.

Dacă aveți ceva de spus cu privire la votul din străinătate, nu ezitați să ne scrieți pe facebook.com/Salut Făgăraș, într-un mesaj privat.

#RomâniaVoteazăPreședintele!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.