Pentru că avem multe de spus!

.

some text

Muncitorii de pe Transfăgărăşean dau nas în nas cu urşii!


UrsMuncitorii de la Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Braşov, care lucrează la redeschiderea Transfăgărăşeanului, se întâlnesc cu urşii!

De trei săptămâni se lucrează intens pe Transfăgărășan, astfel încât șoseaua să fie gata cât mai repede pentru redeschiderea circulației. Angajații și utilajele de la SDN Sibiu și DRDP Brașov îndepărtează pietrele căzute pe carosabil, curătă ultimele zone de zăpadă și montează elemente de siguranța.

De curând, imagini cu un urs aflat foarte aproape de mașina muncitorilor care lucrează la eliberarea Tranfăgărășanului au fost transmise de reprezentanții DRDP Brașov. Video-ul este filmat la Bâlea de unul dintre lucrătorii care pregătesc șoseaua pentru redeschidere.

Cei doi muncitori sunt luați prin surprindere în momentul în care ursul se apropie foarte mult și chiar se ridică în două labe pe mașină.

,,Și dacă v-ați întrebat de ce merg lucrările de pe Transfăgărășan atât de greu, iată motivul: ne deranjează fauna”, spun, mai în gluma, mai în serios, reprezentanții DRDP Brașov. ..Drumarii lucrează adesea în zone izolate așa că întâlnirile cu animalele sălbatice sunt inevitabile. (…) Atenție! Cu toate că par inofensivi, urșii sunt extrem de periculoși și trebuie să-i evitați în orice situație, chiar dacă îi întâlniți la marginea drumurilor intens circulate”.

Filmul este redat de turnalulsfatului.ro.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.