Pentru că avem multe de spus!

.

Noi medici la Spitalul din Făgăraș


Doi medici noi au câștigat ultimele concursuri organizate de Spitalul Municipal „Dr. Aurel Tulbure“ pe secțiile unde este nevoie de cadre medicale specializate.

spitalAm angajat medici noi la spital și în continuare mai avem concursuri. Până în acest moment am angajat un medic urolog și un medic ATI-ist. Au câștigat deja concursurile, iar vineri este concurs pentru secția de laborator. Am dotat total laboratorul de analize și îl vom acredita RENAR pentru a intra în contract cu Casa Națională începând de anul viitor și vom asigura gardă de laborator. În sensul că vom avea patru medici care să asigure și gărzile la spital. Analize pentru tot municipiul. Sperăm ca după începerea activității și acreditarea RENAR la noul laborator din spital, vom fi dotați cu toate echipamentele care vor asigura toate analizele care se fac într-un spital“, ne-a spus Mariana Cîju, președintele Consiliului de Administrație al Spitalului „Dr. Aurel Tulbure“.

De asemenea un alt post va fi scos la concurs, este vorba despre unul nou creat – șef serviciu juridic, în subordinea căruia se află juriștii instituției spitalicești.

Mariana Câju - preşedinte CA Spitalul ,,Dr. Aurel Tulbure"

Mariana Câju – preşedinte CA Spitalul ,,Dr. Aurel Tulbure”

Ne-am întâlnit cu șefii tuturor secțiilor și compartimentelor și, în funcție de necesitățile pe care domniile lor le-au avut, am suplimentat numărul de îngrijitoare, în principal, de asistenți, dar și de medici. Vom aduce mai mulți medici nefrologi, ATI-iști, iar la laboratorul de analize vom aduce cei patru medici necesari“, ne-a mai spus Mariana Cîju.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.