Pentru că avem multe de spus!

.

Gheorghe Sucaciu: „Nu cred că expropriații care au dat în judecată primăria vor avea câștig de cauză!“


 

Mai mulți făgărășeni, proprietari de imobile din centrul Făgăraşului, expropriaţi de municipalitate, au dat în judecată Municipiul Făgăraş. Motivul îl reprezintă cuantumul exproprierii, aceştia nefiind de acord cu suma ce le-a fost achitată din bugetul local. Printre aceștia se numără Bujor Ioan şisocietatea comercială Giocaluma SRL, Gonţea Florin Sorin, Opriş Lucian şi Opriş Nicoleta.

La ultima ședință de Consiliu Local, aleșii au hotărât desemnarea unui avocat care să le reprezinte interesele în fața instanței de judecată.

proces 4Primarul Gheorghe Sucaciu consideră că făgărășenii nu vor avea câștig de cauză în instanță, acesta consideră că suma care le-a fost acordată este suficientă.

Este dreptul lor să dea în judecată Primăria Făgăraș. Noi am avut evaluatori judiciari, instanța va da tot un evaluator judiciar și nu cred că aceștia se vor contrazice între ei. Din punctul meu de vedere nu cred că vor avea câștig de cauză, consider că este suficientă suma care le-a fost acordată. Vom aștepta sentințele, dacă nu vor primi niciun leu în plus, vor plăti și cheltuielile de judecată pe care noi le vom efectua pe parcursul procesului. Dacă vor câștiga vom da în plus banii. Cum va spune instanța așa vom face. Banii pe care i-am plătit până acum ni se vor întoarce din fonduri europene. Banii pe care îi vom plăti de acum încolo vor fi exclusiv din bugetul local“, ne-a spus primarul Gheorghe Sucaciu.

primar fagarasPână la amplele lucrări de transformare a zonei centrale, pasajele de lângă Catedrala ortodoxă vor fi igienizate şi redate trecătorilor.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.