Pentru că avem multe de spus!

.

Nu se mai dau bilete de tratament. Cele eliberate până acum se anulează


Pe perioada stării de rgenţă, Casa de Pensii anunţă că suspendă activitatea de eliberare a biletelor de tratament balnear prin intermediul sistemului pe care îl administrează şi îl gestionează.

Biletele care au fost eliberate până acum vor fi anulate, urmând ca beneficiarilor să li se restituie integral contribuţia, la cerere.

Când activitatea va reintra în normal, aceste persoane vor putea să solicite un nou bilet de tratament pentru anul în curs. „La propunerea conducerii S.C. TBRCM SA, pensionarii aflaţi deja la tratament vor întrerupe sejurul şi vor pleca din staţiuni fiind sprijiniţi, în acest sens, de conducerea unităţilor de tratament balnear, care va programa ieşirile în funcţie de orarul mijloacelor de transport cu care aceştia se vor întoarce la domiciliu. Pentru zilele neefectuate, beneficiarii pot solicita restituirea contribuţiei, proporţional cu numărul zilelor neefectuate”, arată reprezentanţii Casei de Pensii, citați de bzb.ro,

În acelaţi timp, cei de la Casa de Pensii reamintesc că recomandă în această perioadă ca formularele tip să fie transmise prin poştă sau prin e-mail, urmând să fiţi contactaţi telefonic de reprezentanţii casei judeţene de pensii.

 Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.