O femeie din Făgăraș, care a vrut să aplaneze un conflict iscat între patru bărbați, a fost bătută. Doi dintre bătăuși au fost reținuți


  • Doi tineri au fost reținuți pentru o perioadă de 24 de ore și sunt cercetați penal, după ce au luat la bătaie o femeie, ce încerca să aplaneze un conflict iscat între cei doi și alți doi tineri.

Incidentul a avut loc pe strada Clorului din cartierul Combinat. Femeie, de 44 de ani, care a încercat să intervină pentru a aplana un scandal iscat între patru tineri, a fost luată la bătaie de către doi dintre aceștia. Aceasta a fost transportată la spital, pentru îngrijiri medicale, iar doi tineri au fost reținuți de către polițiștii făgărășeni.

,,Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș efectuează cercetări într-un dosar penal, cu doi bărbați în stare de reținere, pentru săvârșirea infracțiunii de “lovire și alte violențe”. La data de 24 aprilie a.c., în jurul orei 18:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Clorului, din municipiul Făgăraș, ar fi avut loc un conflict în care ar fi implicate mai multe persoane. Imediat, polițiștii s-au deplasat la adresa indicată unde au constatat că cele sesizate se confirmă, la fața locului fiind identificate 5 persoane, între care și o femeie, de 44 de ani, care prezenta semne vizibile de agresiuni fizice, motiv pentru care a fost transportată la o unitate medicală, unde a beneificiat de îngrijiri de specialitate. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, la data menționată, în urma unui conflict spontan, în care au fost implicați 4 tineri, cu vârste cuprinse între 19 și 25 de ani, persoana vătămată ar fi intervenit în scopul aplanării altercației, context în care ar fi fost agresată fizic de doi dintre tineri.Față de cele constatate, după administrarea probatoriului, cei doi tineri agresivi au fost reținuți de polițiști și introduși în cadrul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ, pentru o perioadă de 24 de ore”, a declarat Daniel Zontea, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „lovire și alte violențe”, iar cercetările sunt continuate de polițiști sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluția legală.

(A. ROMAN)
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.