O mașină de pompieri a fost scoasă astăzi la probe


Autoritățile locale de la Sâmbăta de Sus, angajații de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență și voluntarii din comună au scos astăzi mașina de pompieri din garaj și au mers cu ea la râu pentru a-i face primele teste.
Autoutilitara, marca Leyland, a fost cumpărată de curând de Primăria Sâmbăta de Sus.
,,Astăzi am făcut prima probă la mașina de pompieri, pe care am cumpărat-o în data de 22 aprilie de la Snagov. Autoutilitara are o capacitate de 5.000 de litri de apă, 2.000 de litri de spumă și 200 de litri de pulbere. La SVSU Sâmbăta avem 3 angajați: Enache Gheorghe, Popaiov Dorin și Greavu Ioan. Ne mai ajută voluntarii: Tiboldi Vasile, Inache Ioan, Gărăoiu Ioan, Roșu Virgil (toți foști angajați la Pompieri Victoria), precum și Enache Radu, Blendea Ioan, Sucaciu Marin, Paicu Ioan”, a declarat primarul Vasile Andreaș.

Probele au durat câteva zeci de minute bune. Pentru simularea stingerii unui incendiu, a fost chiar provocat un incendiu de mici dimensiuni.
Toți cei prezenți s-au familiarizat cu autotutilitara, însă ei vor mai face și alte probe în viitor, pentru a nu fi prinși nepregătiți în cazul în care chiar ar trebui să o folosească.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.