O nouă activitate în cadrul Săptămânii verzi, la Colegiul Național ,,Radu Negru’’. Balul Primăverii!


  • O nouă activitate organizată de Colegiul Național ,,Radu Negru”, în cadrul Săptămânii verzi a avut loc joi, 2 martie. Elevii din clasele liceale au organizat ,,Balul primăverii”, un eveniment care a pus în valoare tinerele talente ale instituției de învățământ.

De un eveniment de poveste au avut parte elevii de la Colegiul Național ,,Radu Negru”. Aceștia, împreună cu cadrele didactice, au organizat un Bal al Primăverii, cu muzică bună, momente de dans și clipe de neuitat. Elevii de la Colegiul Național ,,Radu Negru’’ au petrecut o după-amiază de neuitat joi, 2 martie, la un eveniment de poveste: Balul Primăverii. Muzica bună, momentele de dans au creat o atmosferă excelentă. Elevii organizatori și-au dat silința pentru a realiza un program complet, condimentat cu momente inedite, care au fost pe placul tuturor celor prezenți.

,,Balul Primăverii a fost o experiență plină de momente minunate pe care le-am împărtășit cu toții . Pentru toți cei care am participat a fost o muncă foarte stresantă, dar cu un rezultat pe cinste. Am avut parte atât de zâmbete, cât și de lacrimi atunci când simțeam că nu o să ne ridicăm la nivelul așteptărilor. Dar, având un colectiv atât de frumos lângă noi, ne-am putut mereu ridica moralul unul altuia. Susținerea acordată din partea școlii a fost foarte importantă și, fără înțelegerea profesorilor, n-am fi putut realiza nimic. Suntem bucuroși de rezultat și că în sfârșit am avut parte și noi de o asemenea experiență ce ar trebui să fie nelipsită din viața oricărui licean. Radu Negru este un liceu plin de copii talentați și credem că prin acest bal am oferit șansa tuturor de a vedea că în spatele uniformei se află nenumărate talente ascunse’’, a declarat Paula Contatore, președinte Consiliul Școlar al Elevilor.

Evenimentul a fost inclus în cadrul Săptămânii Verzi.

Balul Primăverii sau Balul Eco a fost o activitate practică și tematică, încadrată în structura Săptămânii verzi, pe care tocmai o încheiem, și a fost un bal în care copiii au putut interacționa. Mai mult, am dorit să le dăm și o șansă copiilor, care erau în clasele a X-a și a XI-a, pentru că ei nu au putut avea Balul Bobocilor și atunci acest bal a venit ca o șansă de socializare, de interconectare pentru acești elevi. Programul și structura organizatorică au fost realizate de către un comitet de organizare și în special de Consiliul Elevilor, bineînțeles conectându-se cu consilierul educativ al școlii, doamna prof. Ionuț, cu cei doi directori adjuncți: domnul Remus Mogoș și doamna Ioana Orzea și bineînțeles cu domnii și doamnele diriginte. Balul a fost o reușită, a fost o acțiune frumoasă, în care copiii au relevat că într-adevăr dacă sunt stimulați pot fi adevărate talente sau vedete în devenire“, a declarat prof. Maria Racu, directorul Colegiului Național „Radu Negru“.

Balul Primăverii a fost organizat la Laguna Albastră.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.