Pentru că avem multe de spus!

.

O tânără antreprenoare a deschis un salon de înfrumusețare în Făgăraș – Estetic Center


  • Salonul de înfrumusețare Estetic Center este una dintre afacerile deschise cu ajutorul proiecutlui „Afaceriști în centru“, la care Primăria Făgăraș este partener

Ioana Maican

O tânără antreprenoare cu experiență în domeniul frumuseții, Ioana Maican, de 31 de ani, s-a decis să își deschidă propria afacere cu ajutorul Primăriei Făgăraș. Astfel, în centrul orașului, pe strada Mihai Viteazu, nr. 4, funcționează de câteva săptămâni salonul de înfrumusețare Estetic Center. Ioana a reușit să îl doteze cu cea mai nou aparatură cu ajutorului micrograntului obținut de la Pirmăria Făgăraș, în cadrul proiectului „Afaceriști în centru“.

Sunt în această branșă de mai bine de 13 ani și am vrut să îmi dezvolt afacerea. Astfel, m-am întâlnit cu Mihaela Vlad, de la Primăria Făgăraș, care mi-a spus despre acest proiect. Așa că mi-am spus să încerc și eu să aplic în cadrul proeicutlui Afaceriști în centru. La acest centru de înfrumusețare avem coafură, manichiură-pedichiură, cosmetică, masaj de relaxare, masaj anticelulitic, solar, tratamente anticelulitic, absolut tot ceea ce s epoate găsi într-un salon de înfrumusețare. Prin această afacare au fost create trei locuri de muncă. Aparatura achiziționată este de ultimă generație. Încurajez pe toată lumea să încerce să își deschidă o afacere, necesită timp, nervi, dar totul merită, la final“, ne-a spus Ioana Maican.

Proiectul „Afaceriști în centru“ este implementat de Primăria Făgăraș și a fost câștigat în anul 2018.

Mihaela Vlad

Suntem într-un salon de înfrumusețare, un loc unde, o tânără făgărășeancă antreprenoare de 31 de ani, cu o experiență de 13 ani și cu o pasiune pentru acest domeniu, s-a decis să acceseze fonduri cu sprijinul Primăriei Făgăraș și a deschis acest salon. Echipamentele sunt de ultimă generație, materiile prime sunt de o foarte bună calitate. S-a pus accent pe serviciile de foarte bună calitate oferite de către acest salon. Suma accesată de beneficiar a fost de 33.300 euro. Iar în urma demarării acestui proiect a creat 3 locuri de muncă“, ne-a declarat Mihaela Vlad, coordonator al proiecutlui „Afaceriști în centru“.

Prin crearea acestei afaceri au fost create 3 locuri de muncă însă, spune coordonatorul proiecutlui, în viitorul aapropiat vor mai fi create aici și alte locuri de muncă, deoarece salonul se bucură de un real succes pe piața făgărășeană.

Aceasta este una dintre afacerile deschis prin programul Afaceriști în centru. În total au fost deschise 6 astfel de afaceri în Făgăraș, toate deschise de către tineri până în 32 de ani. Asta cu toate că vâsrta maximă a beneficiarului este de 64 de ani. Alte trei aafceri în cadrul acestui program își vor deschide porțile. Este vorba despre un supermarket, un atelier de tâmplărie și servicii foto-video.

(Alina ROMAN)Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.